У Токіо відкрили ресторан української кухні, який називається “Смачного”.
Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський.
У закладі не тільки подають українські страви, а й працюють українці, які евакуювалися до країни вранішнього сонця.
Наразі в ресторані можна скуштувати
- борщ;
- гречка з гарніром та чорним хлібом;
- салат з буряка;
- голубці;
- котлета по-Київськи.
“І нехай меню поки що маленьке, і все ще тільки починається, ми перевірили — борщ справжій, котлетки по-київські й голубці смачнющі, відвідувачів повно”, — зазначає посол.
Нагадаємо, раніше ми писали, що в мережі японських ресторанів “Монтероза” запустили українське меню, але на той момент борщу в них не було через нерегулярне постачання буряків. Ймовірно, ця проблема в Японії вирішена.
#украинская кухня #заклад