Фото: facebook.com/ievgen.klopotenko
Кулінар та ресторатор Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії «Нова пошта» Інною Поперешнюк відкрив у Івано-Франківську новий заклад мережі «Інші», що спеціалізується на українському фастфуді.
Заклад працюватиме у парку біля Міського озера. Його формат дещо відрізнятиметься від ресторану «Інші», що працює у Львові з кінця березня. Але їжа в ньому теж матиме «українське ядро», як називає його кулінар.
В Івано-Франківському закладі «Інші» буде представлений мікс українського фастфуду та вже відомої у світі вуличної їжі. Заклад теж матиме безкоштовне меню №2, як і його львівський «брат». За цим меню будуть готувати їжу для українців, що не мають змоги заплатити за неї через війну і потребують підтримки.
Серед страв, що будуть представленні у меню, є борщ том ям, пампушкобургери, крильця з гострим соусом Верещака, паляниці, кисло-солодка курка, локшина з яловичиною тощо
У майбутньому Клопотенко планує продавати франшизу «Інші» по всьому світу, щоб розповсюджувати «українські смаки та сенси» через їжу.